Ti på Topp Vinter Oslo og Akershus

Ti på Topp Vinter Oslo og Akershus


Arrangør: Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 31.03.2023 02:30

Tid


Sted

Vis kart

Ta med deg dine venner, kolleger eller familie på skitur i den flotte marka i Oslo og Akershus. Turmålene er varierte, noen lette, noen middels turer, mens vi også har noen mer krevende skiturer godt utenfor de preparerte skiløypene. Her kan du melde deg på som individuell deltaker, eller som medlem av et familielag, vennelag eller bedriftslag. Last ned appen "Ti på Topp" , og gjør deg klar til å registrere dine vinterturer.   

Det vil både være skiturer fra Oslo området, Asker og Bærum, Follo og Romerike! Vi ønsker å bidra til at du får litt ekstra motivasjon til å ta deg en skitur i marka i vinter!

Turene 

Turene kommer til å bli lagt ut sporadisk frem til 1. januar.

I appen finner du kart over hvor registreringspunktet for turen din er. Det er ingen fysiske merker på turmålet. 

Husk å gjør deg kjent med kart og veivalg før du legger ut på vinterturene utenfor preparerte løyper. Kartene i appen viser veivalg samt turmålspunktet. Selv om du befinner deg i området uten dekning kan du registrere turen din ved mobiltelefonens GPS funksjon. 

NB: Vi har tatt forbehold om snø, men er det ikke muligheter for skitur er det selvfølgelig lov til å gå turen på bena:)

Hvordan melder du deg på? 

Klikk på påmeldingsknappen på nettsiden eller i app. For å kunne melde deg på må du opprette en «bruker». Deretter følger du påmeldingsforløpet og melder deg på enten som individuell deltaker eller som medlem av et lag. 

Som lagleder kan du opprette et nytt lag, slik at de andre deltakerne på laget kan velge riktig lagsnavn fra en liste. Når det gjelder barn, kan en voksen som oppretter familielaget legge til barna selv. 

Hvordan registrere turer 

App. Det aller enkleste og beste er å laste ned appen Ti på Topp til din mobil. Da får du veibeskrivelse, turbeskrivelse og kart hvor du kan se hvor du er til enhver tid. Når du er på toppunktet/turens mål trykker du «Sjekk inn», og da blir turen registrert. 

Nettside. Du kan logge deg inn fra nettsiden og registrere turene dine på «Min side». 

Sosiale medier

Følg oss på sosiale medier hvor vi legger ut informasjon og turinspirasjon!

Instagram: tipaatoppvinter_osloakershus

Premiering 

Alle som har gått til minst 7 ulike turmål i kampanjeperioden er med i trekningen av flotte premier. 

Det vil også være premie for årets beste Ti på Topp Vinter bilde, så ta masse flotte bilder!

Bedriftsavtale

Vi har også bedriftsavtaler for bedrifter som ønsker avtaler for sine ansatte. Kontakthenrik.moltzau@bedriftsidretten.no for priser og informasjon. 

På tur 

Husk å vis hensyn når du er ute på tur. Flere av våre turmål kan du både gå til fots, på truger eller på ski til. Om du går til fots eller på truger er det fint om du viser hensyn til oppkjørte skispor. 

Vær og føre 

Husk at du alltid må ta hensyn til vær og føre. Sjekk ut skredvarsel (varsom.no) i områdene du skal ferdes i. Hvis du er i tvil, så er du ikke i tvil! 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.